Igennem Kommunen

Få en gratis ugekasse

Vi tilbyder nye kunder, som er visiterede til madservice, en gratis ugekasse med mad. Du bestiller din gratis ugekasse, når du bliver oprettet som kunde. 

Vi gør os umage

Vi ved, at det er en stor beslutning og en tillidssag at vælge hvem, der skal lave din mad, når du er blevet visiteret af din kommune.

Vi elsker at lave mad, og vi er gode til det, derfor gør vi os umage, hver dag. For os skal det at være visiteret til madservice være en god oplevelse. Maden skal være et af dagens højdepunkter, hvad enten du selv laver det, eller får madservice gennem kommunen.

Med en kundetilfredshed på omkring 90%, er vi stolte af at kunne sige, at vi er blandt de bedste leverandører af madservice i landet. Læs eksempelvis Roskilde Kommunes tilfredshedsundersøgelse.

du får:

  • Størst udvalg og variation
  • Traditionelle danske retter med et strejf af fornyelse
  • Fast madchauffør
  • Små overraskelser på mærkedage

NEMT OG LÆKKERT

Vi leverer mad til borgere, som er visiteret til madservice, og vores tilbud tager udgangspunkt i vores madfilosofi, der handler om at lave mad, der gør dig glad. Derfor skaber vi madoplevelser af høj kvalitet, der er velsmagende, varierede og appetitvækkende. 

Det kræver, at vi har hjertet med hele vejen igennem - fra valg af råvarer, udvikling af opskrifter og tilberedning til maden leveres hos dig.

Se vores informationsbrochure til visiterede.