Nyheder

Lokalt smagspanel roser vores mad

Et lokalt smagspanel fra Lyngby-Taarbæk Kommune var for nyligt på besøg hos Det Danske Madhus i Albertslund.

Læs mere

Kalvesteg og hyggelig stemning til Ældresagens årsmøde

Tirsdag d. 7. marts var Ældresagen fra afdeling vestdjurs samlet på plejecenter Ringparken i Ryomgård til årsmøde. Det Danske Madhus stod for forplejningen.

Læs mere

Medisterpølse er hverdagsmad

Medisterpølse bliver typisk serveret til aftensmad på hverdagsaftener. På fredage, lørdage og søndage er antallet af danskere, der sætter tænderne i en medister lavere end på de øvrige ugedage.

Læs mere

Stærke faglige kompetencer i Det Danske Madhus

Hos Det Danske Madhus er vi stolte af at have dygtige madhåndværkere ansat, som hver dag bidrager til at tilbederede dejlig, hjemmelavet og velsmagende mad til vores kunder.

Læs mere

Grød er blevet moderne igen

Vi har i Danmark en lang tradition for at spise grød. Hvad der tidligere blev set som en fattigmandsspise er i dag blevet en moderne ret.

Læs mere

Få sprøde svær på din flæskesteg

En formiddag satte vi os derfor for at knække koden til, hvordan man kan genskabe den sprøde svær, efter opvarmning af flæskesteg i mikroovnen.

Læs mere

Er frikadellen nu også en dansk opfindelse?

Frikadellen er næsten blevet en form for siganturret i Det Danske Madhus. Man kunne måske foranlediges til at tro, at frikadellen er en dansk opfindelse, men det er det faktisk ikke.

Læs mere

Det Danske Madhus sætter nye standarder for bestillingsoplevelsen

Hos Det Danske Madhus arbejder vi kontinuerligt for at gøre kundeoplevelsen endnu bedre. Derfor introducerer vi nu et nyt layout på vores bestillingsark.

Læs mere

Det Danske Madhus og Compass Group Danmark indgår aftale

Compass Group Danmark og Det Danske Madhus har netop indgået aftale om, at Compass Group Danmark overdrager deres forretning, Din Private Kok, til Det Danske Madhus.

Læs mere