En god madoplevelse gør glad

vi er passionerede madnørder

Hos Det Danske Madhus går vi rigtig meget op i mad, og vi gør altid vores bedste for at skabe gode madoplevelse. Derfor laver vi måltider, der er velsmagende, appetitvækkende og nærende.

Selvom vores gryder er lidt større end de flestes, er omdrejningspunktet stadig de gode råvarer, den gode smag og det gode håndværk. Derfor ser vi også os selv som et levende madhus, hvor der bliver smagt, tilsmagt og udviklet hele dagen igennem.

Vi er et madhus med holdninger til, hvordan maden skal smage, og hvordan den skal laves. Her er altid plads til masser af smil og sjove historier, simpelthen fordi vi bliver glade af at lave mad, og den glæde vil vi gerne dele med vores kunder.

Glæden til mad er omdrejningspunktet for os. Det er vigtigt for mig, at vi har glade medarbejdere, for de er kernen til glade kunder – man kan altid smage på sovsen, om den er lavet med kærlighed.
Henrik Sørensen, kok og stifter af Det Danske Madhus