Det fleksible madtilbud

Lad os klare ærterne

Vi skræddersyr en løsning specifikt til jeres behov. Med vores koncept 'Det Fleksible Madtilbud' imødekommer vi de fleste kundebehov og fokuserer på at skabe madglæde til en fornuftig pris.

Konceptets grundelementer er kort beskrevet nedenfor. 

Fleksibilitet er kernen i vores tilbud

Det Danske Madhus tilbyder alle typer institutioner muligheden for at benytte sig af konceptet 'Det Fleksible Madtilbud', som betyder, at der er flere valgmuligheder, og at man kan bestille maden i forskellige forarbejdningsgrader.

Kort sagt, så: Skræddersyr vi et koncept specielt tilpasset jeres ønsker, og samtidig får I mulighed for at få leveret mad til alle dagens måltider inklusiv mellemmåltider.

Tre kombinationsmuligheder

Med 'Det Fleksible Madtilbud' er valgfriheden stor, når det enkelte måltid skal sammensættes. Maden kan leveres i forskellige forarbejdningsgrader. På den måde bliver der plads til, at man selv kan vælge, om man vil skrælle kartoflerne, tilberede grøntsagerne og stege flæskestegen, eller om man vil have maden leveret klar til opvarmning og servering.

Konceptet består af tre forskellige kombinationsmuligheder, som man løbende kan skifte imellem:

  • Vis Skjul

    Få måltidet leveret næsten spiseklart

    I bestiller maden ud fra vores varierede menukort med 14 forskellige hovedretter pr. uge. Derudover er der også et stort udvalg af forretter, desserter, salater, kager, grød og meget andet. Maden leveres klar til at opvarme i emballage, som er beregnet til formålet.

    Alt hvad I skal sørge for, er at opvarme og anrette maden, inden den skal serveres.

  • Vis Skjul

    Sammensæt selv måltidet

    I bestiller maden på komponentbasis. Det betyder, at kød, sovs, tilbehør og grønt vælges hver for sig. I kan altså selv sammensætte dagens menu på tværs af de 14 hovedretter.

    Alt, hvad I skal sørge for, er at opvarme og anrette maden, inden den skal serveres.

  • Vis Skjul

    Tilbered selv måltidet

    I bestiller, og får leveret friske og lækre råvarer, så I selv kan lave maden fra bunden de dage, I ønsker det.