Mød teamet Kostformer og diæter Dysfagi Projekter Nyheder

Kære Kunde
Vi fortsætter naturligvis med at tilberede og levere din mad som planlagt. Vi tager ekstra mange forholdsregler i alle vores Madhuse og blandt vores madchauffører for at forebygge spredning af COVID-19 (Coronavirus).
Du kan læse mere om vores forholdsregler her.

Ifølge Fødevarestyrelsen tyder intet på at COVID-19 smitter gennem maden.

Mange hilsener
Det Danske Madhus A/S

Velkommen til

Fag Universet

Er du visitator, hjemmehjælper eller på anden måde tilknyttet en kommune og arbejder med borgere, der er visiterede til mad, er denne siden måske relevant for dig. 

Du vil kunne finde oplysninger om vores tilbud til visiterede borgere og relevante informationer omkring kost og ernæring til denne særlige målgruppe.


16 års erfaring med leverings af madservice

Det Danske Madhus er landets største, private leverandør af mad til visiterede borgere. Vi leverer både til hjemmeboende, plejecentre og leve-bo steder. Vores succes skyldes i høj grad, at vi fra starten har fokuseret på at lave god, velsmagende og hjemmelavet mad, som er sund og nærende. Det er klassiske, danske retter, som målgruppen kender og elsker.

Vi har 5 madhuse, som er moderne køkkener, fordelt rundt i landet, og i hvert af køkkenerne bliver der hver dag tilberedt frisk mad af gode råvarer. Vores gryder er måske lidt større en de flestes, men fremgangsmetoden og opskrifterne er de samme, som man kender dem hjemme fra.

Vores citronfromage er eksempelvis lavet efter helt traditionel opskrift med æggesnaps, flødeskum, husblas og citronsaft. Vores frikadeller er lavet på hjemmerørt fars, efter egen opskrift, og pandestegte på vores store, specieltudviklede frikadellesteger. 

Vi pisker, blander, omrører, smager og tilsmager alt, som var det hjemme i dit eget køkken. 


Appetitvækkende måltider

Det er en kendt udfordring, at mange ældre er underernærede. Derfor er det vigtigt, at man bliver tilbudt den rette kost, som indeholder de ting, man har brug for, for at kunne opretholde en sund kropsvægt. Det gør vi os umage for at tilberede.

Mad har dog ingen næringsværdi, hvis ikke den bliver spist. Det er derfor essentielt, at måltidet bliver serveret på en måde som vækker spiselysten, og er appetitten lille har anretningen og serveringen endnu større betydning for, om maden kommer i maven og ikke i skraldespanden.

I samarbejde med Roskilde Kommune og madkulturen, har vi derfor udviklet konceptet "Appetitvækkeren".