Skræddersyet menukoncept Sådan fungerer det Specialkost og diæter Book dialogmøde Menukort
Måltidskoncept til

Institutioner

Hos Det Danske Madhus er vi specialister i levering af hjemmelavet mad til alle typer af institutioner. Vi tilbyder en fleksibel madordning med stor valgfrihed og variation. 
Med Det Danske Madhus som jeres måltidspartner får I:


Hjemmelavet mad med stor valgfrihed og variation.

Faglig vejledning omkring madoplevelser og ernæring.

Skræddersyet webbestillingsløsning.

Effektiv styring af økonomien.

Allerede kunde hos Det Danske Madhus

Er I allerede kunde hos Det Danske Madhus, kan I logge på webbestillingen. 


madglæde og fleksibiltet

Mad til institutioner behøver ikke at være en kedelig affære og med vores passion for mad og for at sprede madglæde, løfter vi opgaven, så maden altid er et højdepunkt på dagen.

Vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed, og derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave lækker og veltilberedt mad. 

Vi er eksperter i madoplevelser og ernæring. Vi tilbyder hjemmelavet mad med stor valgfrihed og variation, og vi tilpasser løsningen til jeres behov.

Hvad enten I har brug for et enkelt måltid et par gange om ugen, aflastning i forbindelse med ferier eller I har brug for en fast løsning til alle døgnets måltider, så kan vi levere mad til jer.

 


skræddersyet menukoncept

Det Fleksible Menukoncept er vores unikke koncept til institutioner. Her er valgfriheden stor, når det enkelte måltid skal sammensættes.

Maden kan leveres i forskellige forarbejdningsgrader, og på den måde bliver der mulighed for, at man selv kan skrælle kartoflerne, tilberede grøntsagerne og stege flæskestegen eller få det hele leveret klar til opvarmning og servering.

I kan således bibeholde duften og madlavningen i det omfang, det passer jer, uden at skulle tilføre driftsmidler.

I kan, dag for dag, kombinere de forskellige muligheder og vælge den tilberedningsform, som passer til jer på dagen.

Uanset hvad I vælger, så får I maden leveret til døren af en af vores madchauffører.


Et partnerskab om ernæring, økonomi og madglæde

Vores målsætning er at blive set som en samarbejdspartner og ikke blot som en madleverandør. Vi har mere end 10 års erfaring med at levere mad, og vi er kendte for vores høje kvalitet, leveringssikkerhed og serviceniveau. 

Gennem et måltidspartnerskab med os, tilbyder vi tæt sparring, I får tilknyttet et kostkonsulent, og sammen sætter vi mål for kvalitet, service og økonomi.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor I kan høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde jeres institution.