Måltidskoncept til

Institution og virksomhed

Hos Det Danske Madhus er vi specialister i levering af mad til alle typer af institutioner og virksomheder. Hver dag tilbereder vi mad til mange forskellige typer mennesker.

 Er I allerede kunde hos Det Danske Madhus, kan I logge på webbestillingen. 


SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Mad til institutioner behøver ikke være en kedelig affære og med vores passion for mad og for at sprede madglæde, løfter vi opgaven, så maden altid er et højdepunkt på dagen. Vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed, og derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave lækker og veltilberedt mad. 

Hvad enten I har brug for et enkelt måltid et par gange om ugen, eller I har brug for en fast løsning til alle døgnets måltider, så kan vi levere mad til jer.

Det er igennem konceptet Det Fleksible Menukoncept, vi tilbyder skræddersyede madleveringsløsninger, der passer til alle typer institutioner, store som små.

Med dette koncept opnår hver enkelt kunde størst mulig valgfrihed og fleksibilitet i forhold til dagens måltider. Læs mere om de forskellige muligheder i vores menukoncept.


SOM KUNDE FÅR I

Vi har mere end 10 års erfaring med at levere mad til forskellige typer af institutioner og boenheder, og vi er kendte for vores høje kvalitet, leveringssikkerhed og serviceniveau. Samtidig sætter vi en ære i at skabe madglæde for alle vores kunder. Vi ved, hvor vigtigt det er med et ordentligt måltid mad, og derfor prioriterer vi dette arbejde højt i håbet om at kunne gøre en masse mennesker glade.


Sunde og nærende måltider, tilberedt af kvalitetsråvarer.

Faglig vejledning i forhold til madoplevelser, kostformer og ernæring

Skræddersyet webbestillingsløsning

Mulighed for at bestille forskellige typer diæter og konsistens

STOR VALGFRIHED

Med Det Fleksible Menukoncept er valgfriheden stor, når det enkelte måltid skal sammensættes. Maden kan leveres i forskellige forarbejdningsgrader, og på den måde bliver der mulighed for, at man selv kan skrælle kartoflerne, tilberede grøntsagerne og stege flæskestegen eller få det hele leveret klar til opvarmning og servering.

I kan således bibeholde duften og madlavningen i det omfang, det passer jer, uden at skulle tilføre driftsmidler.

I kan, dag for dag, kombinere de forskellige muligheder og vælge den tilberedningsform, som passer til jer på dagen.

Uanset hvad I vælger, så får I maden leveret til døren af en af vores madchauffører.



Mulighed for at få mad tilpasset den enkeltes behov

Vi kan levere mad, der er tilpasset den enkelte. Har I beboere, som har brug for en speciel kost, kan vi med stor sandsynlighed imødekomme det. Mennesker har forskellige ernæringsbehov, og vi tilbyder derfor en række forskellige kostformer.

Til personer som har svært ved at tygge og/eller synke, kan vi tilbyde mad med særlig konsistens, som eksempelvis gratinkost. Derudover kan vi også tilbyde et etnisk tilpasset menukort samt et vegetarmenukort.

Til beboere som har svært ved at tygge og/eller synke, kan vi tilbyde mad med særlig konsistens, som eksempelvis gratinkost. Vi har desuden også en vegetarmenu og en etnisk menu. Læs mere om vores specialtilbud med kost i særlige konsistenser. Du kan også booke et uforpligtende dialogmøde, så kan vi sammen finde den bedste løsning i forhold til at få mad leveret efter jeres behov.   

VI TILBYDER TRE FORSKELLIGE KOSTFORMER:

Normalkost:
Mad med en fedtenergiprocent på 25-40 målrettet til personer, der har et almindeligt BMI og en almindelig appetit.

Normalkost 30:
Mad med en fedtenergiprocent på 25-30 målrettet til personer, der har behov for et lavere energiindtag grundet overvægt, diabetes eller lignende.

Energitæt kost:
Mad med en fedtenergiprocent på 50 målrettet til personer, der har svært ved at holde vægten.