Skræddersyet menukoncept Sådan fungerer det Specialkost og diæter Book dialogmøde Menukort

Kære Kunde
Vi fortsætter naturligvis med at tilberede og levere din mad som planlagt. Vi tager ekstra mange forholdsregler i alle vores Madhuse og blandt vores madchauffører for at forebygge spredning af COVID-19 (Coronavirus).
Du kan læse mere om vores forholdsregler her.

Ifølge Fødevarestyrelsen tyder intet på at COVID-19 smitter gennem maden.

Mange hilsener
Det Danske Madhus A/S

Sådan fungerer det

Bestilling

Bestillingen foretages i vores onlinesystem for hele institutionen eller pr. afdeling afhængig af, hvordan I ønsker det tilrettelagt. Vi anbefaler, at I udpeger superbrugere til at varetage bestillingen. Vi sørger naturligvis for oplæringen, så det er nemt og overskueligt at bestille mad for jer.

Alle bestillinger inkl. specialkost og diæter bestilles i samme system, hvilket gør det meget let at håndtere.


UDVALG

Vi tilbyder markedets største udvalg og giver dagligt mulighed for at vælge mellem 4 foretter, 14 hovedretter, 10 dessert og 2 salater. Herudover har vi et større udvalg forskellige lune retter - alt sammen tilpasset årstiden.

Vi har ingen øvre grænse på antal bestilte retter. I kan bestille alle de retter, I har lyst til.


MAD TIL FESTER OG GÆSTER

Maden skal være et samlingspunkt både til hverdag og fest. Vi kan derfor eksempelvis også levere hjemmelavet kartoffelsalat og grillpølser til sommerfesten, eller æbleskiver og småkager til julehyggen.

Kommer der gæster, kan der også let bestilles mad til dem frem til kl. 12 dagen før levering.


VI LEVERER MED ET SMIL

Leveringshyppigheden aftales altid sammen med jer. Som oftest bliver maden leveret 1-2 gange om ugen, hvilket minimerer leveringsomkostningerne. Efterfølgende færdigtilbereder I selv, måske sammen med beboerne, maden på det ønskede tidspunkt.

Vi har ansat egne madchauffører, så vi sikrer, at vi kan stå inde for kvalitet, leveringssikkerhed og serviceniveau lige fra maden bliver lavet, til I modtager den.


HVORDAN VARMES MADEN BEDSt

Maden opvarmes i den emballage, den bliver leveret i. Der medfølger grundig vejledning i korrekt opvarmning, således at I altid får den bedste spiseoplevelse.

 


SKAB EN HYGGELIG STEMNING

Et måltid bør ikke kun handle om at blive mæt, men også om at skabe en god oplevelse både igennem smag og samvær. Færdigtilbered og anret derfor gerne maden sammen med beboerne.

Herudover opfordrer vi også til at skabe en god stemning omkring bordet:


Dæk hyggeligt op.

Server kun én ret ad gangen.

Sørg for, at så mange som muligt deltager i spisningen.

Server maden, så alle spiser samtidig.

INSTRUKTIONSVIDEO TIL OPVARMNING OG SERVERING AF MADEN

 Klik på billedet for at se videoen.