Mad gør glad

De oversete udskæringer

Skank af gris og kalvetykkam er kødudskæringer, som desværre er gået lidt i glemmebogen. Det er billige udskæring, som bliver utroligt møre og velsmagende, hvis de bliver tilberedt rigtigt. Men det tager tid at lave.

Læs mere

En italiensk klassiker i dansk udgave

En af de bedst kendte italienske pastaretter er Pasta Carbonara. Det er en af de få pastaretter, hvor traditionen ikke foreskriver, hvilken type pasta der skal bruges, hvilket ellers er tilfældet med mange af de italienske klassikere.

Læs mere

Spareribs – en populær grill ret

Spareribs er en populær spise, når de har godt med marinade og har været en tur på grillen. Revelsben er en af de klassiske danske retter. Der opstår dog, fra tid til anden, forvirring omkring disse to stykker kød.

Læs mere

Tid til sommerretter

Da vi jo, i hvertfald på kalenderen, skriver sommer, har vi også ladet os inspirere af det, vi alle forbinder med de lyse sommeraftener på altanen, terrassen, i parken eller ved stranden, nemlig smagen af grill.

Læs mere

Den perfekte æggekage

Hvordan opnår man den perfekte konsistens og smag i sin æggekage? Det satte en gruppe madnørder sig for at finde ud af.

Læs mere

Knoldselleri på bordet

Knoldselleri er en af de mest velkendte rodfrugter. Den har ligesom mange andre af de gode rødder redet med på den popularitetsbølge, rodfrugterne har været på i den seneste tid.

Læs mere

Hvordan vil du have dine æg?

Æg er en fast bestanddel af påsken, og de kan findes i mange forskellige udgaver og former, som er mere eller mindre spiselige. Nogle æg er af chokolade, andre æg er af papir og pap.

Læs mere

Er frikadellen nu også en dansk opfindelse?

Frikadellen er næsten blevet en form for signaturret i Det Danske Madhus. Man kunne måske foranlediges til at tro, at frikadellen er en dansk opfindelse, men det er det faktisk ikke.

Læs mere

Kender du Lindström?

Eller rettere kender du Bøf Lindström? Det er et lidt besynderligt navn til en ret, men ikke desto mindre gemmer der sig en meget velsmagende ret, i svenske pendant til pariserbøffen.

Læs mere

Har du styr på rodfrugterne?

Det er igen ved at være tid for de lækre, velsmagende vintergrøntsager. De grove grøntsager som hvidkål, rødkål, rosekål, gulerødder, selleri og rødbeder er blot et udsnit blandt de mange gode grøntsager, vi kan se frem til at sætte tænderne i de næste måneder.

Læs mere

Julen er hjerternes fest

Man siger gerne at ”julen er hjerterne fest”, og noget der står vores hjerter meget nært er mad. Til julen hører en masse forskellige traditioner, og mad er noget af det helt centrale i denne højtid.

Læs mere

De mest populære retter i det danske land

Selvom ny nordisk mad stadig høster anerkendelse verden rundt, så er det noget mere jordnære retter, der pryder spisebordet hos størstedelen af danskerne.

Læs mere

18 millioner portioner gule ærter

Gule ærter har, som så mange andre klassiske retter, undergået en renæssance, hvor den er gået fra at blive opfattet som kromad, til at være en del af mormormad trenden.

Læs mere

Medisterpølse er hverdagsmad

Medisterpølse bliver typisk serveret til aftensmad på hverdagsaftener. På fredage, lørdage og søndage er antallet af danskere, der sætter tænderne i en medister lavere end på de øvrige ugedage.

Læs mere

Årsdag for Danmarks nationalret

Det er nu ved at være årsdagen for kåringen af Danmarks nationalret. Tilbage i 2014 satte daværende Fødevareminister, Dan Jørgensen, gang i debatten omkring dansk mad, og hvad man forstod ved rigtig dansk mad.

Læs mere

De indre værdier

Indmad er blevet en overset råvare på de danske køkkenborde. I 70’erne var hjer­ter i flødesovs og stegt lever god hverdagskost. Desværre er det nok også dette, der har bidraget til nutidens indmadsforskrækkelse.

Læs mere

Vores leverandør Arla Foods/Catering Engros beder os tilbagekalde enkelte Protino produkter

Varerne tilbagekaldes grundet konstatering af risiko for utilsigtet vækst af skimmel i Protino syrnet mælkedesserter hos Arla Foods.

Læs mere

Lokalt smagspanel roser vores mad

Et lokalt smagspanel fra Lyngby-Taarbæk Kommune var for nyligt på besøg hos Det Danske Madhus i Albertslund.

Læs mere

Stærke faglige kompetencer i Det Danske Madhus

Hos Det Danske Madhus er vi stolte af at have dygtige madhåndværkere ansat, som hver dag bidrager til at tilbederede dejlig, hjemmelavet og velsmagende mad til vores kunder.

Læs mere

Grød er blevet moderne igen

Vi har i Danmark en lang tradition for at spise grød. Hvad der tidligere blev set som en fattigmandsspise er i dag blevet en moderne ret.

Læs mere

Få sprøde svær på din flæskesteg

En formiddag satte vi os derfor for at knække koden til, hvordan man kan genskabe den sprøde svær, efter opvarmning af flæskesteg i mikrobølgeovnen.

Læs mere

Det Danske Madhus sætter nye standarder for bestillingsoplevelsen

Hos Det Danske Madhus arbejder vi kontinuerligt for at gøre kundeoplevelsen endnu bedre. Derfor introducerer vi nu et nyt layout på vores bestillingsark.

Læs mere

Det Danske Madhus og Compass Group Danmark indgår aftale

Compass Group Danmark og Det Danske Madhus har netop indgået aftale om, at Compass Group Danmark overdrager deres forretning, Din Private Kok, til Det Danske Madhus.

Læs mere

Ring til os

Åbningstider

Hverdage
08:00-17:00 (Helligdage 08:00-17:00)
Weekend
10:00-14:00 (Helligdage weekend 10:00-14:00)

Skriv til os