Mad gør glad

Julen er hjerternes fest

Man siger gerne at ”julen er hjerterne fest”, og noget der står vores hjerter meget nært er mad. Til julen hører en masse forskellige traditioner, og mad er noget af det helt centrale i denne højtid.

Læs mere

De mest populære retter i det danske land

Selvom ny nordisk mad stadig høster anerkendelse verden rundt, så er det noget mere jordnære retter, der pryder spisebordet hos størstedelen af danskerne.

Læs mere

18 millioner portioner gule ærter

Gule ærter har, som så mange andre klassiske retter, undergået en renæssance, hvor den er gået fra at blive opfattet som kromad, til at være en del af mormormad trenden.

Læs mere

Medisterpølse er hverdagsmad

Medisterpølse bliver typisk serveret til aftensmad på hverdagsaftener. På fredage, lørdage og søndage er antallet af danskere, der sætter tænderne i en medister lavere end på de øvrige ugedage.

Læs mere

Årsdag for Danmarks nationalret

Det er nu ved at være årsdagen for kåringen af Danmarks nationalret. Tilbage i 2014 satte daværende Fødevareminister, Dan Jørgensen, gang i debatten omkring dansk mad, og hvad man forstod ved rigtig dansk mad.

Læs mere

Har du styr på rodfrugterne?

Det er igen ved at være tid for de lækre, velsmagende vintergrøntsager. De grove grøntsager som hvidkål, rødkål, rosekål, gulerødder, selleri og rødbeder er blot et udsnit blandt de mange gode grøntsager, vi kan se frem til at sætte tænderne i de næste måneder.

Læs mere

De indre værdier

Indmad er blevet en overset råvare på de danske køkkenborde. I 70’erne var hjer­ter i flødesovs og stegt lever god hverdagskost. Desværre er det nok også dette, der har bidraget til nutidens indmadsforskrækkelse.

Læs mere

Vores leverandør Arla Foods/Catering Engros beder os tilbagekalde enkelte Protino produkter

Varerne tilbagekaldes grundet konstatering af risiko for utilsigtet vækst af skimmel i Protino syrnet mælkedesserter hos Arla Foods.

Læs mere

Lokalt smagspanel roser vores mad

Et lokalt smagspanel fra Lyngby-Taarbæk Kommune var for nyligt på besøg hos Det Danske Madhus i Albertslund.

Læs mere

Stærke faglige kompetencer i Det Danske Madhus

Hos Det Danske Madhus er vi stolte af at have dygtige madhåndværkere ansat, som hver dag bidrager til at tilbederede dejlig, hjemmelavet og velsmagende mad til vores kunder.

Læs mere

Grød er blevet moderne igen

Vi har i Danmark en lang tradition for at spise grød. Hvad der tidligere blev set som en fattigmandsspise er i dag blevet en moderne ret.

Læs mere

Få sprøde svær på din flæskesteg

En formiddag satte vi os derfor for at knække koden til, hvordan man kan genskabe den sprøde svær, efter opvarmning af flæskesteg i mikroovnen.

Læs mere

Er frikadellen nu også en dansk opfindelse?

Frikadellen er næsten blevet en form for siganturret i Det Danske Madhus. Man kunne måske foranlediges til at tro, at frikadellen er en dansk opfindelse, men det er det faktisk ikke.

Læs mere

Det Danske Madhus sætter nye standarder for bestillingsoplevelsen

Hos Det Danske Madhus arbejder vi kontinuerligt for at gøre kundeoplevelsen endnu bedre. Derfor introducerer vi nu et nyt layout på vores bestillingsark.

Læs mere

Det Danske Madhus og Compass Group Danmark indgår aftale

Compass Group Danmark og Det Danske Madhus har netop indgået aftale om, at Compass Group Danmark overdrager deres forretning, Din Private Kok, til Det Danske Madhus.

Læs mere

Ring til os

Åbningstider

Hverdage
08:00-17:00 (Helligdage 08:00-17:00)
Weekend
10:00-14:00 (Helligdage weekend 10:00-14:00)

Skriv til os