Kalvesteg og hyggelig stemning til Ældresagens årsmøde

10. marts 2017

Tirsdag d. 7. marts var Ældresagen fra afdeling vestdjurs samlet på plejecenter Ringparken i Ryomgård til årsmøde. Det Danske Madhus stod for forplejningen til de ca. 75 mennesker, der deltog i mødet.

Der var en rigtig hyggelig stemning, hvor der udover selve mødeaktiviteterne blev sunget fællessang, afholdt bankospil og delt en masse historier fra det forgange år. Vi havde fået lov at holde et kort oplæg om, hvem Det Danske Madhus er, og hvad vi kan tilbyde.

Er kartoffelmosen lavet af rigtige kartofler!

Der var flere af deltagerne, som blev positivt overraskende, da vi blandt andet kunne fortælle om vores hjemmelavede kartoffelmos. Vi havde taget en smagsprøve med på, så de med egne tunger kunne smage, at den er lavet på rigtige kartofler og ikke af pulver.

Hjælp til sund og varieret kost

Vi fortalte om den fleksibilitet, der er i vores tilbud, hvor man kan bruge os som supplement i løbet af ugen, og få leveret mad til dage, hvor man ikke har tid eller overskud til selv at lave den. Det betyder, at du, eksempelvis, den ene uge kan få leveret mad til 4 dage og den næste kan få leveret mad til 7 dage. Det var noget, som rigtig mange synes var interessant.

Vi har et stort udvalg af retter, og der er altid mindst 2 fiskeretter på menukortet. Der var flere, som kunne se muligheder i at bruge os til at lave de retter, de ikke selv får lavet. Her var der en, som påpegede, at det jo var en god mulighed for at få overholdt de officielle kostråd om at få fisk 2 gange om ugen.

Mørt kød og velsmagende citronfromage

Kl. 17.30 var den officielle del af mødet slut, og vi servede den varme mad. Vi havde taget vores dejlige kalvesteg med skysovs, kartofler og glaserede perleløg med, og til dessert fik de mulighed for at smage vores lækre citronfromage. Det blev nydt med velbehag af alle deltagerne, og der var stor ros til maden.

Det var på alle måder et vellykket arrangement, hvor vi både fik en god dialog omkring mulighederne med vores tilbud og om selve maden, som alle var meget imponerede over.