Mad gør glad

Lokalt smagspanel roser vores mad

26. april 2017

Et lokalt smagspanel fra Lyngby-Taarbæk Kommune var for nyligt på besøg hos Det Danske Madhus i Albertslund. Smagspanelet bestod af to medlemmer fra Seniorråddet, tre medarbejdere fra forvaltningen og en enkelt hjemmeboende borger, der til dagligt får mad fra Det Danske Madhus.

Formålet med turen var at prøvesmage den mad som madhuset til dagligt leverer til de visiterede hjemmeboende borgere i kommunen. Derudover fik smagspanelet også mulighed for at få et indblik i, hvordan maden bliver tilberedt.

Efter en spændende rundtur i køkkenet satte smagspanelet sig til bords og smagte på et bredt udvalg af hovedretter, forretter og desserter. Der blev blandt andet smagt på stegt flæsk med persillesovs, bøf med tomatsauce og paprikagryde samt desserterne citronfromage, romfromage og jordbærkage.  

Tommy Wedel, der er formand for Seniorrådet i Lyngby-Taarbæk Kommune, var rigtig godt tilfreds med besøget hos Det Danske Madhus:

”Jeg var faktisk positivt overrasket, for det var en højere standard, end jeg havde troet. Det var ikke gourmetmad, men det skal det jo ikke være. Det skal være god hverdagsmad”, sagde han og tilføjede:

”Det kan vi med god samvittighed servere for de ældre.”

Hele artiklen kan læses her