VI TROR PÅ, AT

MAD GØR GLAD

Det Danske Madhus leverer hjemmelavet mad, som alle generationer kender og elsker. 


Passion for mad driver os

Vi tror på, at Mad Gør Glad, og vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed. Derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave dejlig, veltilberedt mad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give dig en madoplevelse, der gør glad.

En god madoplevelse tager udgangspunkt i et veltillavet måltid, som er tilberedt af gode råvarer, men det handler også om rammerne omkring måltidet. Derfor går vi mindst lige så meget op i, at servicen er i top, både når du taler med vores kundeservice, og når du får maden leveret af en af vores madchauffører.

MISSION:

VI SKABER GLÆDE MED KVALITETSMAD.

 

VISION:

VI VIL OPLEVES SOM DEN FØRENDE LEVERANDØR AF MADGLÆDE.


VI TILBYDER:


Hjemmelavet mad som alle generationer elsker.

Mulighed for at spise dine livretter hver aften.

Færdigtilberedt mad leveret til døren med et smil.

MADFILOSOFI

Vores mission er at skabe glæde med kvalitetsmad, og netop dét gør vi ved at anvende gode råvarer til at skabe appetitvækkende måltider, der er fulde af velsmag. Vi ved, at det har stor betydning at få et lækkert og indbydende måltid mad, også når man har travlt eller overskuddet til at lave mad mangler. 

Selvom vores gryder er lidt større end de flestes, er omdrejningspunktet stadig de gode råvarer, den gode smag og det gode håndværk. Derfor ser vi også os selv som et levende madhus, hvor der bliver smagt, tilsmagt og udviklet hele dagen igennem. 

Vi er et madhus med holdninger til, hvordan maden skal smage, og hvordan den skal laves. Her er altid plads til masser af smil og sjove historier, simpelthen fordi vi bliver glade af at lave mad, og den glæde vil vi gerne dele med vores kunder. Vi gør os altid umage for, at der skal være lidt for en hver smag på menukortet, og vi blander derfor de traditionelle, danske retter, som alle generationer kender og elsker, med retter, hvor vi har hentet inspiration ude fra. Det kræver, at vi er tro mod håndværket, ellers kan vi ikke levere den smag, som vores kunder forventer.



FØRENDE I LEVERING AF FÆRDIGRETTER TIL HELE LANDET

Det Danske Madhus er stiftet af Henrik Sørensen, der, med sin baggrund som kok og levnedsmiddelkandidat, havde en ambition om at ville levere god, hjemmelavet mad til hele landet.

Det første madhus åbnede i 2004 i Skive. I dag er der 6 madhuse fordelt i landet. Vi leverer mad til ca. 17.000 kunder i 92 kommuner, hver uge.   

Der har været stigende interesse for vores hjemmelavede mad, som alle generationer kender og elsker. Kombineret med vores landsdækkende leveringsservice betyder det, at vi i dag leverer mad til alle typer af mennesker lige fra den travle familie og den tidspressede single til den svage ældre.



HJEMMELAVET MAD

Vores koncept er helt enkelt: God mad der er hjemmelavet og tilberedt af de bedste råvarer på vores egne opskrifter. Vi tilbyder de traditionelle danske retter, som er kendt og elsket af alle generationer. Der er stor valgfrihed, så man kan få lige præcis de retter, man bedst kan lide. Derfor har vi altid et stort udvalg af lækre retter på menuen.


ET DANSKEJET AKTIESELSKAB

Det Danske Madhus er et aktieselskab, som ejes af Polaris Private Equity, Henrik Sørensen, Brian Sørensen og Jens From.

Det Danske Madhus A/S er moderselskab for en række datterselskaber, der blandt andet inkluderer 6 madhuse og transportfirmaet Multi Trans A/S.


BESTYRELSEN

  • Formand: Christian Ellegaard
  • Henrik Sørensen, stifter og medejer af Det Danske Madhus 
  • Brian Sørensen, medejer af Det Danske Madhus
  • Jan Johan Kühl, Direktør i Polaris Private Equity 
  • Flemming Nielsen, tidligere koncerndirektør i Region Sjælland
  • Henrik Clausen