Deklarering Kontrolrapporter Medarbejder i Det Danske Madhus Ledige stillinger Menukort Tilmelding Nyhedsbreve Persondatapolitik

Handelsbetingelser og persondatapolitik

FORTRYDELSESRET

Der er ingen fortrydelsesret ved aftaler om levering af fødevare jf. Forbrugeraftaleloven § 18. stk. 2 nr. 4.

REKLAMATION

Du har altid lov at klage over fejl og mangler. Det gør du ved at kontakte kundeservice på tlf. 70 70 26 46 eller via kundeservice@ddm.dk. Det gælder kun, hvis det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode. Reklamation skal ske inden for rimelig tid.

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Når du opretter dig som kunde hos Det Danske Madhus, skal vi bruge forskellige personlige oplysninger om dig, herunder dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at kunne levere mad til dig, og holde dig opdateret vedrørende dine ordrer, bestillinger og i det hele taget levere den bedste service til dig.

Alle dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt, og vil ikke blive solgt eller på anden måde overdraget til tredjemand. Vi gemmer ikke information om dine kreditkortoplysninger med mindre du godkender dette under betaling i forbindelse med, at du opretter dig som bruger.

Kundeforholdet er betinget af, at Det Danske Madhus A/S som dataansvarlig må behandle almindelige personoplysninger for kunder, i det omfang dette er nødvendigt for leverancen eller er omfattet af et af kunden givet samtykke. Personoplysningerne kan alene tilgås af medarbejdere i Det Danske Madhus A/S og af samarbejdspartnere i det omfang, dette er nødvendigt til opfyldelse af formålet. Personoplysningerne opbevares så længe kundeforholdet består og indtil et år herefter. Den registrerede har til enhver tid ret til at få oplysning om, hvilke persondata, der er registreret, at få oplysninger berigtiget eller slettet og ret til at få data overført til en anden leverandør, i det omfang dette ikke strider mod formålet med behandlingen. Eventuelt samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes. Eventuel klage over registreringen kan rettes til Henrik Nielsen og Datatilsynet.

BRUG AF COOKIES

Cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, telefon eller tablet. Når du kommer tilbage til siden kigger systemet efter denne fil. Hvis filen er der, ved systemet, at du har besøgt os før. Der findes ingen personlige oplysninger i denne cookie.

Behandlingen af personoplysninger sker under legitim interesse (interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningen), idet vi afvejer at opsamling og videregivelse af adfærdsoplysninger på vores hjemmeside ikke bryder med den besøgendes grundlæggende rettigheder.


Man kan til en hver tid fravælge at denne videregivelse sker, ved at ændre indstillinger for 3. parts cookies under vores cookiepolitik.

Links til andre hjemmesider
Der kan på hjemmesiden være links til andre hjemmesider eller samarbejdspartnere. Vi kan ikke holdes ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider eller hjemmesidernes indsamling af personoplysninger.

 

 

Brug af kontaktformularen

Formål
Når man benytter en kontaktformular på vores hjemmeside, behandler vi de angivne personoplysninger det formål at kunne vende tilbage på henvendelsen.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
Behandlingen af personoplysninger sker under legitim interesse (interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningen), idet vi afvejer at den besøgendes selv har afgivet oplysningerne med henblik på at blive kontaktet.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde
Der indsamles generelle kontaktoplysninger i form af navn, e-mail og telefonnummer. Der ud over beder vi om en besked, der kan uddybe hvad henvendelsen drejer sig om. Der indsamles alene personoplysninger, som den besøgende selv afgiver.

Modtagere af personoplysninger
De personoplysninger der afgives vil ikke blive hverken videregivet eller overdraget uden for virksomheden.

Opbevaring af personoplysninger
Hvis der på baggrund af henvendelsen indledes et samarbejde, kundeforhold eller på anden måde skabes en tættere relation, vil personoplysningerne blive opbevaret i henhold til relationen. Hvis ikke, vil personoplysningerne automatisk blive slettet inden for 3 måneder fra sidste korrespondance.

Automatisk afgørelser og profilering
De indsamlede personoplysninger anvendes ikke for forbindelse med hverken automatiske afgørelser eller profilering.

 

Tilmelding til nyhedsbreve

Formål
Når man tilmelder sig nyhedsbrevet på vores hjemmeside, behandler vi de angivne personoplysninger det formål at kunne sende e-mails med nyheder, tilbud, nye produkter og services, invitationer til arrangementer, samt øvrig marketingtiltag.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
Behandlingen af personoplysninger sker baseret på samtykke. Bemærk at man på et hvert tidspunkt kan trække sit samtykke tilbage.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde
Der indsamles kontaktoplysninger i form af navn og e-mail. Der indsamles alene personoplysninger, som den besøgende selv afgiver.

Modtagere af personoplysninger
De personoplysninger der afgives vil ikke blive videregivet uden for virksomheden. Personoplysningerne overdrages (ikke videregives) til Sleeknote og Sendinblue, hvor de anvendes til udsending af nyhedsbreve. Sleeknote og Sendinblue kan ikke benytte personoplysningerne til egne formål og handler derfor udelukkende på vores instruks. Der er indgået en databehandleraftale med Sleeknote og Sendinblue, og det er verificeret, at Sleeknote og Sendinblue er en del af EU's certificeringsaftale "Privacy Shield", som sikre, at selskaber behandler personoplysninger i henhold til gældende EU lovgivning.

Opbevaring af personoplysninger
Personoplysningerne opbevares så længe man er aktiv abonnement på nyhedsbrevet eller indtil man trækker sit samtykke tilbage. Personoplysningerne slettes også såfremt teknisk modtagelse af e-mailen nægtes (eks. hvis mailkonto nedlægges)

Automatisk afgørelser og profilering
De indsamlede personoplysninger anvendes ikke for forbindelse med hverken automatiske afgørelser eller profilering.