Måltidsløsninger til

Private

Vil du gerne have leveret færdiglavede måltider til døren de dage, hvor tiden eller overskuddet er knap? Vi har gjort det nemt for dig, vi leverer nemlig komplette måltider lige til døren. Når sulten melder sig, skal du bare varme maden, anrette den og så er det spisetid.

Bestil mad via vores onlinebestilling, eller vælg det klassiske bestillingsark, som du udfylder og afleverer til din madchauffør.


Hjemmelavet mad leveret til døren

Vi tilbereder hver dag et stort udvalg af dejlige, hjemmelavede retter, som alle generationer kender og elsker, og vi leverer lige til din hoveddør. Med vores koncept behøver I ikke at være enige om aftenens menu. Du kan altid frit vælge de retter, der er dine livretter, og det kan den øvrige husstand også. Vi tilbyder det samme udvalg og skelner ikke mellem, om der er 1 eller flere i husstanden. Derfor kalder vi det måltidsløsninger til alle. Alt du skal gøre er at varme maden, og så er det spisetid – det er nemt og lækkert!

Kød, sovs og tilbehør

Vælg mellem 9 forskellige hovedretter.

Vi har et varieret udvalg af klassiske, danske retter som frikadeller, hakkebøf og tarteletter, der er kombineret med et udvalg af velkendte udenlandske klassikere som kylling tikka masala og chili con carne.

De er pakket i portioner, der passer til 1 person.

Kød og sovs

Vælg mellem 6 forskellige hoveretter.

Vi leverer retten uden tilbehør. Så kan du selv bestemme, hvad I skal spise til. De er pakket i portioner, der passer til 2-3 personer.

Du kan også bestille enkeltkomponenter som pandestegte frikadeller, klar suppe eller høns i asparges.

Forretter og desserter

Vælg mellem 7 forskellige forretter og desserter.

Vi har altid de gamle klassikere som fromage, frugtgrød, øllebrød og klar suppe på menuen.

De er pakket i portioner, der passer til 1 person.


Hos Det Danske Madhus får du

Vi garanterer mad, der gør dig glad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give vores kunder en god madoplevelse.

Du vælger selv, hvor mange retter du vil have leveret og hvor ofte, du vil have mad leveret. Vi kan levere til dig hver uge, hver 2. uge eller hver 3. uge. Vi kører i hele landet og leverer maden, når vi er i dit område. Derfor koster leveringen af mad til døren ikke ekstra hos os.


Hjemmelavet mad som alle generationer elsker.

Mulighed for at spise dine livretter hver aften.

Portioner der passer til 1, 2, 3 eller 4 personer.

Gratis levering ved bestilling for kun 200 kr.

Mad der gør glad

Vores mission er at skabe glæde med kvalitetsmad, og vores koncept er helt enkelt: God mad der er hjemmelavet og tilberedt af de bedste råvarer på vores egne opskrifter. Vi tilbyder mad, som er kendt og elsket af alle generationer. Der er stor valgfrihed, så man kan få lige præcis de retter, man bedst kan lide. Færdiglavet aftensmad leveret til døren behøver bestemt ikke at være kedeligt.

Læs mere om vores madfilosofi og lad dig friste til at vælge en af vores muligheder for at få leveret færdiglavet mad til døren.


Vi har markedets største udvalg af færdiglavede retter

Vi tilbereder hver dag et stort udvalg af dejlige, hjemmelavede retter. Du skal blot varme maden i ovnen eller mikrobølgeovnen, anrette og så kan der serveres dejlig mad.

Du har mulighed for at vælge mellem komplette måltider, forretter og desserter til 1 person, kun kød og sovs, hvor du selv sørger for tilbehøret, til 2-3 personer, samt kødsovs, supper og tilbehør til 3-4 personer.

Fordelen ved vores koncept er, at man ikke behøver at være enige om aftenens menu. Du kan altid vælge de retter, der er lige præcis dine livretter, og det kan den øvrige husstand også. Vores menukort varierer fra uge til uge, og vi laver alt lige fra supper til frikadeller, oksesteg og fyld til tarteletter. Du finder altid en masse klassiske, danske retter, men du kan også finde et udvalg af velkendte udenlandske klassikere som fx chili con carne, lasagne og pasta carbonara. 


ABONNEMENTSORDNING MED STOR FLEKSIBILITET

Du vælger selv, hvor mange retter du vil have leveret og hvor ofte, du vil have mad leveret. Vi kan levere til dig hver uge, hver 2. uge eller hver 3. uge. 

Når du tilmelder dig vores abonnementsordning er der fri levering, og maden bliver leveret til dig af én af vores madchauffører. Vi har et stort antal fuldtidsansatte madchauffører, der leverer mad til døren, hver dag. Vi leverer i hele landet undtagen ikke brofaste øer.