Online bestilling Bestillingsark Opvarmning

Madservice til private via bestillingsark

Vi tilbereder hver dag et stort udvalg af dejlige hjemmelavede retter, som du kan få leveret lige til din hoveddør. Maden leveres spiseklar, så alt du skal gøre er at varme maden og anrette den på en tallerken, og så er det spisetid.

Når du som privat kunde bestiller via vores bestillingsark, kan du hver dag frit vælge mellem 14 forskellige hovedretter og 14 småretter, som egner sig perfekt som et mellemmåltid, til forret eller som dessert. 

Har du specifikke ønsker til din kost, hvis du eksempelvis er diabetiker, vegetar, småt spisende eller har behov for glutenfri mad, kan vi også imødekomme det.

Vi skifter menukort hver uge og sørger for, at du altid har et varieret udvalg af retter at vælge imellem.

Du bestiller minimum 4 færdiglavede hovedretter pr. uge.

 


Bestilling af mad

Det er vigtigt for os, at du kommer godt i gang med din madbestilling. Er du nyoprettet kunde, kontakter vi dig derfor for at modtage din første bestilling.

Livretter

Du bestiller mad til 14 dage ad gangen på det bestillingsark, du får udleveret af madchaufføren sammen med menukortet.

Pris for hovedret: 59 kr.
Pris for forret eller dessert: 23 kr.

Mad til specifikke behov

Har du specifikke ønsker til din kost, hvis du eksempelvis er diabetiker, vegetar, småt spisende eller har behov for glutenfri mad, kan vi også imødekomme dette. Vi er eksperter i diæter og specialkost, og hos os kan du derfor vælge mellem normalkost, diabeteskost, glutenfri kost og kost til småt spisende. Prisen er den samme uanset, hvilken type kost, du bestiller.

Vil du høre mere om mulighederne, kan du udfylde kontaktformularen nedenfor, så vil en fra vores kostvejledningsteam kontakte dig.

Ændringer til din bestilling

Har du ændringer, eller brug for at afbestille mad i en periode, skal du kontakte kundeservice pr. mail eller telefonisk. Vi er kun et opkald væk, hvis der skulle opstå spørgsmål – både til hverdag og i weekenden.


Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores tilbud med bestilling via bestillingsark, kan du udfylde navn, e-mail og kommentar, og så kontakter vi dig.


Opbevaring og tilberedning

Maden opbevares i køleskabet, til den skal spises. Maden kan holde sig 2 dage i køleskabet efter åbning. Overskydende mad, du ikke har fået spist, skal af holdbarhedsmæssige hensyn kasserers efter en uge.

Levering

Du vælger selv, om du vil modtage din mad i døren eller få maden leveret ved døren i en termokasse, så du ikke behøver at være hjemme til at modtage maden.

Opbevaring

Temperaturen i dit køleskab må højest være 5˚C. Hvis du er i tvivl om temperaturen i dit køleskab, så kan du enten købe et køleskabstermometer, eller også kan du få din madchauffør til at måle temperaturen for dig.

Tilberedning

Maden kan opvarmes i både almindelig ovn og mikrobølgeovn.

Læs mere i vores opvarmingsvejledning.