Online bestilling Mad til alle Opvarmning

GRØNNE MENUER, ALLERGIVENLIGE MENUER OG SPECIALMENUER

VI LAVER MAD TIL ALLE!

Vi tilbereder hver dag et stort udvalg af dejlige hjemmelavede retter, som du kan få leveret direkte til din hoveddør. Maden leveres spiseklar, så alt du skal gøre er, at varme maden og anrette den på en tallerken, og så er det spisetid.

Når du som privat kunde bestiller via vores bestillingsark, kan du hver uge frit vælge mellem et bredt udvalg af forretter, hovedretter og desserter. Du kan vælge at modtage dine valgte retter hver uge eller blot hver anden uge hvis det passer dig bedre.

Hver uge er der nye spændende retter på menuen, så der altid er stor variation og noget til enhver smag.

Vi har helt sikkert også et menukort som passer til netop dig!

SE UDVALGET HERUNDER:

  • Vegetarretter

  • Ordinerede diæter

  • Veganske retter

  • Mad til dig der har tygge- og/eller synkebesvær - vi tilbyder 3 forskellige konsistenser

  • Glutenfrie retter

  • Laktosereduceret mad

  • Retter uden mælk

  • Næringsrig mad til den lille appetit

 

Prisen er 65,00 kr. pr. hovedret for vegetar- og ordinerede diæter.

Prisen er 75,00 kr. pr. hovedret for alle øvrige diæter.

 

 


KONTAKT KUNDESERVICE FOR AT HØRE MERE

Hvis du har spørgsmål og gerne vil vide mere om bestilling via bestillingsark eller kan du ikke finde præcis den kostform som passer til dig, så kontakt vores kundeservice for at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores ernæringsfaglige specialister sidder klar til at rådgive og hjælpe dig til at få den helt rigtige kostform der passer til netop dit behov.

Tlf: +45 70 70 26 46 

Mail: kundeservice@ddm.dk

ELLER BLIV KONTAKTET

Du kan også udfylde navn, telefonnummer og evt. en kommentar, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.Opbevaring og tilberedning

Maden opbevares i køleskabet, til den skal spises. Maden kan holde sig 2 dage i køleskabet efter åbning. Overskydende mad, du ikke har fået spist, skal af holdbarhedsmæssige hensyn kasserers efter en uge.

LEVERING

Du vælger selv, om du vil modtage din mad i døren eller få maden leveret ved døren i en termokasse, så du ikke behøver at være hjemme til at modtage maden.

OPBEVARING

Temperaturen i dit køleskab må højest være 5˚C. Hvis du er i tvivl om temperaturen i dit køleskab, så kan du enten købe et køleskabstermometer, eller også kan du få din madchauffør til at måle temperaturen for dig.

TILBEREDNING

Maden kan opvarmes i både almindelig ovn og mikrobølgeovn.

Læs mere i vores opvarmingsvejledning.