Mad gør glad

Hjemmelavet mad leveret til døren

Er du ung, midt i livet eller ældre? Er der en eller flere i din husstand? Uanset hvad og hvor mange, så kan du få hjemmelavet, færdigtilberedt mad leveret til døren. Alt du skal gøre er at varme maden, og så er det spisetid – det er nemt og lækkert!

Hos Det Danske Madhus garanterer vi mad, der gør dig glad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give vores kunder en god madoplevelse. Vi kører i hele landet og leverer maden, når vi er i dit område. Derfor koster leveringen af mad til døren ikke ekstra, hos os, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet. 

HOS DET DANSKE MADHUS FÅR DU:

  • Hjemmelavet mad som alle generationer elsker.

  • Mulighed for at spise dine livretter hver aften.

  • Færdigtilberedt mad leveret til døren med et smil.

VI HAR MARKEDETS STØRSTE UDVALG AF FÆRDIGLAVEDE RETTER

Vi tilbereder hver dag et stort udvalg af dejlige, hjemmelavede retter, varm i ovn eller mikrobølgeovn, anret og server dejlig mad.

 

Du kan bestille mad via vores onlinebestilling.

Du har mulighed for at vælge mellem komplette måltider, forretter og desserter til 1 person, kun kød og sovs, hvor du selv sørger for tilbehøret, til 2-3 personer samt kødsovs, supper og tilbehør til 3-4 personer. Læs mere om vores onlinekoncept

Fordelen ved vores koncept er, at man ikke behøver at være enige om aftenens menu. Du kan altid vælge de retter, der er lige præcis dine livretter, og det kan den øvrige husstand også. Vores menukort varierer fra uge til uge, og vi laver alt lige fra supper til frikadeller, oksesteg og fyld til tarteletter. Du finder altid en masse klassiske, danske retter, men du kan også finde et udvalg af velkendte udenlandske klassikere som fx chili con carne, lasagne og pasta carbonara. 

ABONNEMENTSORDNING MED STOR FLEKSIBILITET

Du vælger selv, hvor mange retter du vil have leveret og hvor ofte, du vil have mad leveret. Vi kan levere til dig hver uge, hver 2. uge eller hver 3. uge. Du kan enten vælge at bestille her på siden, eller via et bestillingsark.

Når du tilmelder dig vores abonnementsordning er der fri levering, og maden bliver leveret til dig af én af vores madchauffører. Vi har over 100 fuldtidsansatte madchauffører, der leverer mad til døren, hver dag. Vi leverer i hele landet undtagen ikke brofaste øer.

Læs mere under praktisk information.

MAD DER GØR GLAD

Vores mission er at skabe glæde med kvalitetsmad, og vores koncept er helt enkelt: god mad der er hjemmelavet og tilberedt af de bedste råvarer på vores egne opskrifter. Vi tilbyder mad, som er kendt og elsket af alle generationer. Der er stor valgfrihed, så man kan få lige præcis de retter, man bedst kan lide. Færdiglavet aftensmad leveret til døren behøver bestemt ikke være kedeligt.

Læs mere om vores madfilosofi, og lad dig friste til at vælge en af vores muligheder for at få leveret færdiglavet mad til døren.

 

Ønsker du at bestille via bestillingsark, kan du klikke her.

Ring til os

Åbningstider

Hverdage
08:00-17:00 (Helligdage 08:00-17:00)
Weekend
10:00-14:00 (Helligdage weekend 10:00-14:00)

Skriv til os