praktisk information

kort om vores erfaring

Vi startede i 2003 med at lave mad til hjemmeboende pensionister og plejecentre, og vi er efterhånden blevet rigtigt gode til det. Vi leverer i dag mad til forskellige typer af institutioner og hjemmeboende i hele Danmark.

Det Danske Madhus består af seks madhuse, der alle laver mad efter identiske principper og af lige dygtige medarbejdere. I vil derfor få leveret jeres mad fra det nærmeste madhus.

Vi har desuden ansat egne madchauffører, så vi sikrer, at vi altid kan garantere en god leveringssikkerhed og et højt serviceniveau.

Mad til alle døgnets måltider

Udover hovedmåltiderne er det også muligt at få leveret både forretter, desserter, smørrebrød, salater, grøntsager, lune retter og kolonialvarer som brød, mælk, ost, saftevand og meget andet.

Vi skræddersyr et koncept specifikt til jeres ønsker, og det er muligt at få alle dagens måltider leveret igennem Det Danske Madhus.

Vi har kunder, hvor vi leverer hovedmåltider et par gange om ugen, og kunder hvor vi sørger for alle dagens måltider inkl. snacks og mellemmåltider.

Har I et særligt arrangement, leveret vi også gerne mad til det.

Specielt tilpasset kost

Mennesker har forskellige ernæringsbehov, og vi tilbyder derfor tre forskellige kostformer:

  • Normalkost: Mad med en fedtenergiprocent på 25-40 målrettet til personer, der har et almindeligt BMI og en almindelig appetit.
  • Normalkost 30: Mad med en fedtenergiprocent på 25-30 målrettet til personer, der har behov for et lavere energiindtag grundet overvægt, diabetes eller lignende.
  • Energitæt kost: Mad med en fedtenergiprocent på 50 målrettet til personer, der har svært med at holde vægten.

Til beboere som har svært ved at tygge og/eller synke, kan vi tilbyde særlige konsistenser som eksempelvis findelt mad og gratinkost.

Derudover kan vi også tilbyde et etnisk tilpasset menukort samt et vegetarmenukort.

pris

Vi vil være bedst og billigst, men prisen er meget forskellig og varierer afhængig af, hvilken løsning I ønsker.

Vi vil naturligvis rådgive jer i forhold til, hvordan vi sikrer den bedste kvalitet til den bedste pris. 

vi svarer gerne på spørgsmål

Ved eventuelle spørgsmål kontakt venligst vores kundeservice.