Mad gør glad

FLEKSIBLE MÅLTIDSLØSNINGER TIL MANGE

Hos Det Danske Madhus er vi specialister i levering af mad til alle typer af institutioner. Hver dag tilbereder vi mad til mange forskellige slags mennesker, herunder også beboere på forskellige typer af institutioner og boenheder.

SOM KUNDE FÅR I:

  • Velsmagende, frisk, hjemmelavet mad
  • Sunde og nærende måltider, tilberedt af kvalitetsråvarer
  • Stor fleksibilitet
  • Gratis vejledning i kostformer og madkonsistens
  • Skræddersyet webbestillingsløsning
  • Mulighed for at bestille forskellige typer diæter og konsistens

Vi har mere end 10 års erfaring med at levere mad til forskellige typer af institutioner og boenheder, og vi er kendte for vores høje kvalitet, leveringssikkerhed og serviceniveau. Samtidig sætter vi en ære i at skabe madglæde for alle vores kunder. Vi ved, hvor vigtigt det er med et ordentligt måltid mad, og derfor prioriterer vi dette arbejde højt i håbet om at kunne gøre en masse mennesker glade.

Book et dialogmøde, så kan vi sammen finde den bedste løsning i forhold til at få mad leveret til jeres institution.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Mad til institutioner behøver ikke være en kedelig affære og med vores passion for mad og for at sprede madglæde, løfter vi opgaven, så maden altid er et højdepunkt på dagen. Vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed, og derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave lækker og veltilberedt mad. Læs mere om vores madfilosofi.

Hvad enten I har brug for et enkelt måltid et par gange om ugen, eller I har brug for en fast løsning til alle døgnets måltider, så kan vi levere mad til jer.

Det er igennem konceptet Det Fleksible Menukomponentkoncept, vi tilbyder skræddersyede madleveringsløsninger, der passer til alle typer institutioner, store som små.

Med dette koncept opnår hver enkelt kunde størst mulig valgfrihed og fleksibilitet i forhold til dagens måltider.

Læs mere om vores skræddersyede menukoncept.

STOR VALGFRIHED

Med Det Fleksible Menukomponentkoncept er valgfriheden stor, når det enkelte måltid skal sammensættes. Maden kan leveres i forskellige forarbejdningsgrader, og på den måde bliver der mulighed for, at man selv kan skrælle kartoflerne, tilberede grøntsagerne og stege flæskestegen eller få det hele leveret klar til opvarmning og servering.

I kan således bibeholde duften og madlavningen i det omfang, det passer jer, uden at skulle tilføre driftsmidler.

I kan, dag for dag, kombinere de forskellige muligheder og vælge den tilberedningsform, som passer til jer på dagen.

Uanset hvad I vælger, så får I maden leveret til døren af en af vores madchauffører.

MULIGHED FOR AT FÅ MAD TILPASSET DEN ENKELTES BEHOV

Mennesker har forskellige ernæringsbehov. Har I beboere på institutionen, som har brug for en specielt type mad, kan vi levere det.

Vi tilbyder 3 forskellige kostformer:

  • Normalkost: Mad med fedtenergiprocent på 25-40, målrettet personer, der har et almindeligt BMI og en almindelig appetit.
  • Normalkost 30: Mad med en fedtenergiprocent på 25-30, målrettet personer, der har behov for et lavere energiindtag grundet eksempelvis overvægt eller diabetes.
  • Energitæt kost: Mad med en fedenergiprocent på 50, målrettet personer, der har svært ved at holde vægten.

Til beboere som har svært ved at tygge og/eller synke, kan vi tilbyde mad med særlig konsistens, som eksempelvis gratinkost. Vi har desuden også en vegetarmenu og en etnisk menu. Læs mere om vores specialkost og diæter.    

Ring til os

Åbningstider

Hverdage
08:00-17:00 (Helligdage 08:00-17:00)
Weekend
10:00-14:00 (Helligdage weekend 10:00-14:00)

Skriv til os