Mad gør glad

Skræddersyet menukoncept

Vi skræddersyr en løsning specifikt til jeres behov. Med vores koncept imødekommer vi de fleste kundebehov og fokuserer på at skabe madglæde til en fornuftig pris. Det betyder, at I kan få madlavningen og duften af mad i huset uden at tilføre driftsmidler.

Vi startede i 2003 med at lave mad til hjemmeboende pensionister og plejecentre, og vi er efterhånden blevet rigtig gode til det. Vi leverer i dag mad til forskellige typer af institutioner og hjemmeboende i hele Danmark. Vi har vores egne madchauffører, og således sikrer vi, at vi altid kan garantere en god leveringssikkerhed og et højt serviceniveau.

TRE KOMBINATIONSMULIGHEDER

Med Det Fleksible Menukomponentkoncept er valgfriheden stor, når det enkelte måltid skal sammensættes. Maden kan leveres i forskellige forarbejdningsgrader. På den måde bliver der plads til, at man selv kan vælge, om man vil skrælle kartoflerne, tilberede grøntsagerne og stege flæskestegen, eller om man vil have maden leveret klar til opvarmning og servering.

 

 • Vis Skjul

  Få måltidet leveret næsten spiseklart

  I bestiller maden ud fra vores varierede menukort med 14 forskellige hovedretter pr. uge. Derudover er der også et stort udvalg af forretter, desserter, salater, kager, grød og meget andet. Maden leveres klar til at opvarme i emballage, som er beregnet til formålet.

  Alt hvad I skal sørge for, er at opvarme og anrette maden, inden den skal serveres.

 • Vis Skjul

  Sammensæt selv måltidet

  I bestiller maden på komponentbasis. Det betyder, at kød, sovs, tilbehør og grønt vælges hver for sig. I kan altså selv sammensætte dagens menu på tværs af de 14 hovedretter.

  Alt, hvad I skal sørge for, er at opvarme og anrette maden, inden den skal serveres.

 • Vis Skjul

  Tilbered selv måltidet

  I bestiller og får leveret friske og lækre råvarer, så I selv kan lave maden fra bunden de dage, I ønsker det.

MAD TIL ALLE DØGNETS MÅLTIDER

Vi skræddersyr et koncept specifikt til jeres ønsker, og det er muligt at få alle dagens måltider leveret igennem Det Danske Madhus.

Vi har kunder, hvor vi leverer hovedmåltider et par gange om ugen og kunder, hvor vi sørger for alle dagens måltider inkl. snacks og mellemmåltider. Har I et særligt arrangement, leverer vi også gerne mad til det.

Udover hovedmåltiderne er det også muligt at få leveret både forretter, desserter, smørrebrød, salater, grøntsager, lune retter og kolonialvarer som brød, mælk, ost, saftevand og meget andet.

FLEKSIBILITET ER KERNEN I VORES TILBUD

Det Danske Madhus tilbyder alle typer institutioner muligheden for at benytte sig af vores fleksible menukomponentkoncept, som betyder, at der er flere valgmuligheder, og at man kan bestille maden i forskellige forarbejdningsgrader.

Kort sagt, så: Skræddersyr vi et koncept specielt tilpasset jeres ønsker, og samtidig får I mulighed for at få leveret mad til alle dagens måltider inklusiv mellemmåltider.

SPECIELT TILPASSET KOST

Mennesker har forskellige ernæringsbehov, og vi tilbyder derfor tre forskellige kostformer:

 • Normalkost: Mad med en fedtenergiprocent på 25-40 målrettet til personer, der har et almindeligt BMI og en almindelig appetit.
 • Normalkost 30: Mad med en fedtenergiprocent på 25-30 målrettet til personer, der har behov for et lavere energiindtag grundet overvægt, diabetes eller lignende.
 • Energitæt kost: Mad med en fedtenergiprocent på 50 målrettet til personer, der har svært med at holde vægten.

Til beboere som har svært ved at tygge og/eller synke, kan vi tilbyde særlige konsistenser som eksempelvis findelt mad og gratinkost.

Derudover kan vi også tilbyde et etnisk tilpasset menukort samt et vegetarmenukort. Læs mere om vores specialkost og diæter.

PRIS

Vi vil være bedst og billigst, men prisen er meget forskellig og varierer afhængig af, hvilken løsning I ønsker.

Vi vil naturligvis rådgive jer i forhold til, hvordan vi sikrer den bedste kvalitet til den bedste pris. 

Ring til os

Åbningstider

Hverdage
08:00-17:00 (Helligdage 08:00-17:00)
Weekend
10:00-14:00 (Helligdage weekend 10:00-14:00)

Skriv til os