Mad gør glad

Hjemmelavet mad leveret til døren

Hos Det Danske Madhus garanterer vi mad, der gør dig glad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give vores kunder en god madoplevelse. Du får mad leveret til døren, alt du skal gøre er at varme maden, og så er det spisetid – det er nemt og lækkert!  

HOS DET DANSKE MADHUS FÅR DU:

  • Mad lavet fra bunden af de bedste råvarer på vores egne opskrifter
  • Velkendte danske retter
  • Mulighed for at spise dine livretter hver aften
  • Færdiglavet mad leveret til din dør med et smil

VI HAR MARKEDETS STØRSTE UDVALG AF FÆRDIGLAVEDE RETTER

Vi tilbereder hver dag et stort udvalg af dejlige, hjemmelavede retter, som er klar til at blive varmet, når sulten melder sig. Du vælger helt selv hvilke og hvor mange retter, du vil have. Vi har både forretter, hovedretter, desserter og salater, og vores menukort skifter hver uge, så du er sikret et varieret udvalg. Du kan vælge imellem 14 forskellige hovedretter hver dag, der er altså god sandsynlighed for, at du altid vil kunne finde noget, du kan lide på vores menukort.

Fordelen ved vores koncept er, at man ikke behøver at være enige om aftenens menu. Du kan altid vælge de retter, der er lige præcis dine livretter, og det kan den øvrige husstand også.

Vores menukortet varierer fra uge til uge, og vi laver alt lige fra supper til frikadeller, oksesteg og tarteletter. Du finder altid en masse klassiske, danske retter, men du kan også finde et udvalg af velkendte udenlandske klassikere som fx chili con carne, lasagne og pasta carbonara. 

Her kan du se, hvad vi har på menukortet.

MAD DER GØR GLAD

Vores mission er at skabe glæde med kvalitetsmad, og netop dét gør vi ved at anvende gode råvarer til at skabe appetitvækkende måltider, der er fulde af velsmag. Vi ved, hvor vigtigt det er med et lækkert og indbydende måltid mad, og færdiglavet aftensmad leveret til døren behøver bestemt ikke være kedeligt.

Læs mere om vores madfilosofi, og lad dig friste til at vælge en af vores muligheder for at få leveret færdiglavet mad til døren. 

VISITERET TIL MAD?

Er du visiteret til at få mad gennem din kommune, kan du læse mere om vores tilbud til dig som visiteret kunde.

Ring til os

Åbningstider

Hverdage
08:00-17:00 (Helligdage 08:00-17:00)
Weekend
10:00-14:00 (Helligdage weekend 10:00-14:00)

Skriv til os