Retterne skal opvarmes i den emballage, de bliver leveret i. Af hensyn til fødevaresikkerheden er det vigtig, at maden altid opvarmes til 75°C.
For lettere håndtering, foreslår vi, at du kan stille madretten på en tallerken inden opvarmning. Brug eventuelt en spids kniv til at skære folien op i kanterne, når retten skal spises.
OBS: Forretter, desserter, fisk og suppe skal eventuelt have kortere opvarmningstid.
Du kan også benytte dig af muligheden for at købe hjælpemidlerne EasyGrip og EasyOff.
Får du leveret en lille portion, cremet kost eller gratinkost, skal maden have kortere opvarmningstid.
Vi opfordrer til, at man blot varmer maden i emballagen, og så anretter den på en tallerken inden servering.
Vi har i samarbejde med Roskilde Kommune og Madkulturen udviklet appetitvækker-konceptet, som indeholder en 4-trins guide til, hvad der kan bidrage til at skabe en hyggelig og appetitvækkende stemning omkring måltidet.
Du kan læse mere om de 4 trin i "Appetitvækker-folderen", og du kan se videoen, som vi har lavet til samme formål: