Bliv kunde Priser og levering Menukort Særlige behov Opbevaring og tilberedning Ofte stillede spørgsmål

Priser

Priserne som visiteret kunde kan variere fra kommune til kommune. 

Prisen på 1 hovedret og 1 forret eller dessert bliver politisk besluttet ude i den enkelte kommune. 

Priserne reguleres som hoveregel en gang om året. 

Se hvad prisen er i netop din kommune. 

 


levering

Afhængig af aftalen med din kommune vil du få leveret mad 1-3 gange om ugen.

Du vælger selv, om du vil modtage din mad i døren, eller du gerne vil have, at vi sætter den på plads i køleskabet for dig. Du har også mulighed for at få maden leveret ved døren i en termokasse, så du ikke behøver at være hjemme, når din mad bliver leveret.

Se hvornår vi leverer mad i netop din kommune.


LEVERING TIL DØREN MED ET SMIL

Når du får leveret kølede retter til flere dage, har du større frihed. Du bestemmer selv, hvilken ret du vil spise en given dag, og du kan selv bestemme, hvornår på dagen du har lyst til at spise. Du behøver desuden heller ikke være hjemme til at tage imod madchaufføren hver dag. 

Vi gør os umage for, at du altid får den bedste leveringsoplevelse, derfor er det som udgangspunkt lokale chauffører og den samme madchauffør, der kommer med din mad hver gang. 

Leveringssikkerhed og et højt serviceniveau er centrale emner for os - fra du bestiller til du modtager maden. I Det Danske Madhus har vi derfor et stort antal fuldtidsansatte madchauffører. Bilerne, der anvendes til levering af maden, er alle godkendte til transport af færdigpakket mad.