Bliv kunde Priser og levering Menukort Særlige behov Opbevaring og tilberedning Ofte stillede spørgsmål

RÅD OM KOST OG ERNÆRING

Er du i tvivl om, hvorvidt du får den rigtige ernæring, kan du kontakte vores ernæringseksperter, der giver dig gratis råd og vejledning. Med den rigtige kost, kan du få det bedste ud af hverdagen.

Kontakt kundeservice for at få mere at vide om mulighederne for kostvejledning.

Er du medarbejder tæt på den ældre borger eller har du anden faglig interesse for ernæring, så hop ind på vores fag univers og læs mere. 


KOSTFORMER OG DIÆTER

RJP.MultiUrlPicker.Models.Link

Kan du kun spise små portioner mad, har du diabetes eller noget helt andet? I Det Danske Madhus imødekommer vi dine ernæringsmæssige behov.
Læs mere her

TYGGE- OG SYNKEvenlig mad

RJP.MultiUrlPicker.Models.Link

Har du svært ved at tygge og/eller synke din mad? I Det Danske madhus tilbyder vi alle vores retter i en konsistens der passer til dig.
Tygge- og synkevenlig mad

Individuelt tilpassede opskrifter

Vi er en af de få leverandører på markedet, der kan tilbyde mad, som imødekommer dine behov. Vi udvikler løbende tilpassede opskrifter, der tager højde for individuelle behov, men i alle vores særlige tilbud tager vi udgangspunkt i den aktuelle menuplan og tilpasser den til dine behov. Det giver nemlig den bedste oplevelse for dig.

Alle vores opskrifter og menuplaner er lavet med udgangspunkt i de 10 kostråd, og vores diæter og specialkost er tilpasset de konkrete forskrifter, som er beskrevet i Den Nationale Kosthåndbog. Internt arbejder vi i det daglige ud fra vores egen kosthåndbog.

Føler du ikke, du får den ernæring, du har behov for, skal du tage kontakt til visitationen og/eller din læge, så I, i samråd, kan finde den bedste løsning for dig.

Du kan læse mere om de forskellige kostformer i vores kosthåndbog eller i den nationale kosthåndbog.