mad til visiterede

Få en gratis ugekasse

Vi tilbyder nye kunder, som er visiterede til madservice via kommunen, en gratis ugekasse med mad. Du bestiller din gratis ugekasse, når du bliver oprettet som kunde. 

Vi gør os umage

Vi ved, at det er en stor beslutning og en tillidssag at vælge hvem, der skal lave din mad, når du er blevet visiteret af din kommune.

Vi elsker at lave mad, og vi er gode til det. For os skal det at være visiteret til madservice være en god oplevelse. Maden skal være et af dagens højdepunkter, hvad enten du selv laver den, eller får den leveret af os.

Med en kundetilfredshed på omkring 90% er vi stolte af at kunne sige, at vi er blandt de bedste leverandører af madservice i landet. Læs eksempelvis Roskilde Kommunes tilfredshedsundersøgelse.

du får:

  • Hjemmelavet mad tilberedt af de bedste råvarer på vores egne opskrifter
  • Traditionelle danske retter
  • Velsmagende mad tilpasset dine behov
  • Færdiglavet mad brag til døren med et smil af den samme chauffør fra uge til uge

NEMT OG LÆKKERT

Vi leverer mad til borgere, som er visiteret til madservice, og vores tilbud tager udgangspunkt i vores madfilosofi, der handler om at lave mad, der gør dig glad. Derfor skaber vi madoplevelser af høj kvalitet, der er velsmagende, varierede og appetitvækkende. 

Det kræver, at vi har hjertet med hele vejen igennem - fra valg af råvarer, udvikling af opskrifter og tilberedning til maden leveres hos dig.

Se vores informationsbrochure til visiterede.