Bliv kunde Priser og levering Menukort Særlige behov Opbevaring og tilberedning Ofte stillede spørgsmål

Kære Kunde
Vi fortsætter naturligvis med at tilberede og levere din mad som planlagt. Vi tager ekstra mange forholdsregler i alle vores Madhuse og blandt vores madchauffører for at forebygge spredning af COVID-19 (Coronavirus).
Du kan læse mere om vores forholdsregler her.

Ifølge Fødevarestyrelsen tyder intet på at COVID-19 smitter gennem maden.

Mange hilsener
Det Danske Madhus A/S

Madservice til

Visiterede

Er du ældre, bor i eget hjem eller ældrebolig, og har du brug for lidt hjælp til de daglige gøremål, har du mulighed for at blive visiteret til madservice.

Se, om vi leverer i din kommune og undersøg og du kan blive visiteret til madservice.


SPIS DINE LIVRETTER HVER DAG

Er du blevet visiteret af din kommune til at få leveret madservice, synes vi, du skal have den bedst mulige madoplevelse. Derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave dejlig, veltilberedt mad af de bedste råvarer.

Du kan vælge mellem 14 forskellige hovedretter hver dag, Det gælder selvfølgelig også, hvis du er småt spisende, diabetiker, vegetar eller allergiker, vi leverer madservice til alle.

Ældremad behøver ikke at være en kedelig oplevelse. Du kan finde alt fra frikadeller og hakkebøf til kylling tikka masala. Din madlevering kan derfor indeholde et varieret udvalg af klassiske danske retter og mere moderne og eksotiske retter. Udvalget på menukortet skifter hver uge.

Når du får leveret ældremad fra os, kan du også vælge at lade os sammensætte en menu til dig. Så behøver du faktisk ikke at foretage dig noget, men lader os vælge maden blandt vores kundefavoritter. Det betyder, at du bare skal glæde dig til at se, hvad vi har valgt, at din madlevering skal indeholde fra uge til uge.

Udover hovedretter tilbyder vi dig mulighed for at tilkøbe forskellige småretter, der egner sig perfekt som et mellemmåltid, til forret eller som dessert.


SPIS, NÅR DU VIL

 

Din mad leveres direkte til døren af vores egne madchauffører, som er erfarne i at foretage madudbringning til ældre. Maden er færdigtilberedt og klar til at spise. Når sulten melder sig, varmer du maden, anretter den på en tallerken, og så er det spisetid.

Udover at det giver dig en høj grad af frihed i hverdagen, betyder det også, at maden holder sig frisk og nærende, til du skal spise.


TRYGHED HELE VEJEN

Det er vigtigt for os, at du kommer godt i gang med din levering af ældremad, og at du føler dig tryg. Derfor ringer vi til dig og hjælper dig med den første bestilling. Når du har fået leveret mad to gange, ringer vi til dig igen for at følge op på, om der er yderligere, vi kan gøre for at give dig den bedste madoplevelse.

Vi er kun et opkald væk, hvis der skulle opstå spørgsmål – både til hverdag og i weekenden.

Vi har stor erfaring med madudbringning til ældre. Derfor sikrer vi også, at du altid får en god oplevelse i forbindelse med din levering af ældremad. Vores chauffører er særligt oplærte i at levere en god service i forbindelse med madudbringning. Når man får leveret ældremad fra Det Danske Madhus er chaufføren gerne behjælpelig med eksempelvis at sætte maden i køleskabet og tjekke at temperaturen i køleskabet er korrekt.

Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

(Vi gør opmærksom på, at afsendelse af nedenstående formular ikke kan anvendes i forbindelse med afbestilling eller ændring af bestillinger)

 SPECIALKOST OG DIÆTER

Med vores store udvalg af dejlig, hjemmelavet mad kan du være sikker på, at du altid kan finde noget, du kan lide, og du kan sammensætte lige præcis den menu, du ønsker.

Vi tilbyder alle former for specialkost, og vi kan derfor tilbyde dig mad, som er specielt tilpasset til dine behov, hvis du eksempelvis er vegetar, diabetiker, småt spisende eller har tygge- og/eller synkevanskeligheder. Når du er visiteret til ældremad er det nemlig vigtigt, at du modtager en madlevering, der indeholder sund og nærende mad, som passer til dine individuelle behov.

Vi imødekommer også ønsker, der opstår som følge af andre helbredsmæssige udfordringer, eller af religiøse årsager.

Du kan læse mere om vores tilbud til småt spisende og diabetikere under råd om kost og ernæring.

 


Vil du læse mere om vores tilbud til visiterede, har vi en folder, du let kan printe ud og kigge nærmere i.